We gebruiken Cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze Cookies als u onze website blijft gebruiken.
🚚 GRATIS Levering in NL & BE → ⭐ Beoordeling 9,3 →💯 Laagste Prijs!

Garantie

3 JAAR CBW GARANTIE


Bed-Deals.nl is een CBW-erkende winkel. Dit betekent veilig kopen voor onze klanten. Een CBW-erkende winkel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen; als er iets mis gaat, blijft je aanschaf gewoon beschermd. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan je aankoop bij Bed Deals, dan is het fijn om te weten dat je als consument aanspraak kunt maken op je rechten.


Productgarantie


CBW-erkende winkels bieden productgarantie op hun assortiment. De garantie is standaard 3 jaar, op basis van afschrijving:


In het eerste jaar krijg je de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten

In het tweede jaar krijg je 2/3 van de kosten vergoed

In het derde jaar krijg je 1/3 van de kosten vergoed

De datum van aanschaf is dus van belang voor je garantie. De productgarantie wordt door Bed-Deals.nl uitgevoerd. In sommige gevallen kan de fabrikant zelf uitkomst brengen. Zo kun je altijd rekenen op een nette afhandeling van kwesties rondom garantie.


Onpartijdige Klachtafhandeling


Nieuwe aankopen doen voor je woning is een belangrijke en vaak kostbare zaak. Dan mag je wel een goede service verwachten.


Ontstaat er toch een probleem waar je met onze klantenservice niet uitkomt? Dan heb je het recht om de Geschillencommissie Wonen in te schakelen. Een uitspraak van de Geschillencommissie Wonen is bindend voor zowel de klant als voor Bed Deals: beide partijen zijn verplicht zich aan de uitspraak te houden.


De CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) garandeert vervolgens dat wij als CBW-erkende ondernemer de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomen. Bij Bed-Deals.nl  ben je dus altijd verzekerd van een veilige aankoop!


 

KLIK HIER voor de CBW voorwaarden